VIDEO Eroul lui Putin s-a făcut de râs în fața a mii de oameni! Nu i-a ieșit nici la baschet și nici la fotbal

Ramzan Kadyrov Război în Ucraina Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 16:26
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 16:58

Ramzan Kadyrov a vrut să se dea în specatcol în fața iubitorilor sportului însă s-a făcut de râs.

Jurnaliștii de la Nexta au dat publicității două videoclipuri în care liderul cecenilor, care iau parte și la misiunea militară a Rusiei în Ucraina, încearcă să-și etaleze calitățile sportive.

În primul clip, Kadyrov este invitat pe terenul de baschet pentru a exectuta o lovitură de pedeapsă, însă nu reușește să trimită mingea în coș și din frustrate dă cu piciorul și trimite mingea în înaltul tribunei.

Kadyrov și-a încercat norocul și la fotbal

În al doilea clip, omul premiat de Putin pentru implicarea în războiul din Ucraina a intrat la joc într-un meci de fotbal, însă nici aici lucrurile nu au mers conform planului. Războinicul Kadyrov dând cu stângul în dreptul în momentul în care a încercat să lovească mingea.

Zelenski anunță că Ucraina e pregătită de negocieri cu Rusia

Ucraina este „totuşi pregătită” să poarte convorbiri cu Rusia, aflate într-un punct mort după descoperirea atrocităţilor din oraşele ucrainene eliberate, a declarat sâmbătă preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, transmite AFP.

„Noi suntem pregătiţi să luptăm şi, în paralel, să căutăm căi diplomatice pentru a opri acest război. Pentru moment, avem în vedere un dialog în paralel”, a dat asigurări şeful statului ucrainean într-o conferinţă de presă comună cu cancelarul austriac Karl Nehammer, aflat în vizită la Kiev şi la Bucea, oraş devenit simbol al atrocităţilor invaziei ruse.

Pe de altă parte, ministrul sănătăţii ucrainean Viktor Liaşko a anunţat sâmbătă că peste 20 de spitale ucrainene au fost „distruse complet” în timpul invaziei ruse. De asemenea, peste 300 de spitale şi alte instituţii medicale au fost avariate parţial.

Liaşko a precizat că spitale din oraşe ca Bucea şi Irpin au fost repuse în funcţiune, însă este nevoie de anumite reparaţii la aceste obiective.

La 24 februarie, Rusia a lansat o invazie militară de amploare asupra Ucrainei, Moscova susţinând că este vorba despre o „operaţiune militară specială de denazificare” a ţării vecine. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!