Monica Niculescu Raluca Olaru Jocurile Olimpice Tokyo Tenis Romania Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Prima victorie olimpică la tenis pentru România! Monica Niculescu și Raluca Olaru sunt în optimile turneului de dublu

Prima victorie olimpică de tenis la Tokyo pentru România! Monica Niculescu și Raluca Olaru sunt în optimi la dublu

Monica Niculescu și Raluca Olaru au debutat cu succes în turneul olimpic de tenis la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 09:42
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 09:51

Monica Niculescu și Raluca Olaru au obținut prima victorie pentru România în turneul olimpic de tenis din Tokyo. Cele două românce au eliminat favoritele numărul 5 la câștigarea medaliei de aur, taiwanezele Hao-Ching Chan și Latisha Chan, scor 7-5, 1-6, 10-6, după două ore de joc fără două minute.

Perechea Niculescu / Olaru a revenit incredibil în primul set, de la scorul de 3-5 și a trecut în avantaj după manșa întâi, adjudecată 7-5. Căderea din setul doi nu le-a doborât pe sportivele din țara noastră, care au luptat memorabil în super tiebreak, Monica Niculescu jucând un rol exponențial în obținerea acestui succes, printr-o prezență la fileu foarte eficientă. 

Monica Niculescu și Raluca Olaru au eliminat favoritele numărul 5


În optimile de finală, Monica Niculescu și Raluca Olaru va primi replica echipei învingătoare a meciului Ellen Perez / Samantha Stosur (Australia) vs. Jelena Ostapenko / Anastasija Sevastova (Letonia). 

70,000 de euro este premiul financiar alocat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru fiecare medalie câștigată de un sportiv român la această ediție a Olimpiadei de Vară

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!