Simona Halep Toni Iuruc nunta Simona Halep nunta Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit Tenis Simona Halep si Toni Iuruc nu se mai ascund! Noul iubit al Simonei a intrat in "poza de familie" cu Klaus Iohannis. FOTO

Motivul pentru care Gheorghe Hagi și Ion Țiriac nu au fost invitați la nunta Simonei Halep: cine a fost vedeta serii

Gheorghe Hagi și Ion Țiriac nu au fost invitați la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 08:52
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 10:54

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la vila din Izvorani într-o seară plăcută de vară, alături de familie și prietenii apropiați. Tocmai din acest motiv, alegând să țină o nuntă de proporții restrânse, cuplul proaspăt căsătorit a evitat să invite anumite persoane, deși dragi lor, printre care Gheorghe Hagi - idolul Simonei Halep - sau Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei născute la Constanța. 

Nicu Mergeani și Dani Caramihai, cofondatorii clubului Fratelli au asistat însă la nunta Simonei Halep și Toni Iuruc, Dani Caramihai fiind nașul cuplului căsătorit și omul care i-a cununat pe cei doi îndrăgostiți.

  • Simona Halep si Toni Iuruc nu se mai ascund! Noul iubit al Simonei a intrat in poza de familie cu Klaus Iohannis. FOTO

Tatăl Simonei, Stere Halep a fost sufletul petrecerii 


Partener de afaceri al lui Toni Iuruc și văr al Simonei Halep, Dani Caramihai este proprietar al clubului Fratelli, frecventat în dese rânduri de Simona Halep și Toni Iuruc, atât în București, cât și la Mamaia. 

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc nu a fost lipsită de muzică machedonească live, prilej cu care tatăl Simonei, Stere Halep a devenit sufletul petrecerii, notează ProSport. Din imaginile publicate pe internet, toți invitații par să se fi simțit grozav în timpul petrecerii. 

sursă foto: ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!