Cum arată Simona Halep în rochie de mireasă: alegerea care i-a surprins pe toți invitații de la nuntă

Simona Halep Simona Halep Toni Iuruc nunta Simona Halep Toni Iuruc s-au casatorit Tenis Cum arată Simona Halep în rochie de mireasă: alegerea care i-a surprins pe toți invitații de la nuntă
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 08:40
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 08:44

Simona Halep a avut o apariție surprinzătoare din punct de vedere vestimentar la propria nuntă. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la vila din Izvorani într-un cerc restrâns, alături de prieteni și familie. Pentru petrecerea organizată în cinstea relației de iubire dintre cei doi, Simona Halep a ales să vină îmbrăcată cu o rochie scurtă, de culoare roșie, cu un umăr gol.

Zâmbetul larg de pe fața Simonei Halep a făcut întreaga atmosferă să fie plăcută, aceasta fiind însoțită de Toni Iuruc, la rândul său îmbrăcat într-un costum elegant. 

  • Cum arată Simona Halep în rochie de mireasă: alegerea care i-a surprins pe toți invitații de la nuntă

Simona Halep a purtat o rochie de culoare roșie


Deși au origini aromâne, Simona Halep și Toni Iuruc au fost nevoiți să se mulțumească cu organizarea unei nunți mai restrânse din punctul de vedere al invitaților participați, din motive cauzate de pandemie. 

Cu toate acestea, Simona Halep și Toni Iuruc s-au putut bucura de muzică live la propria nuntă și de un timp memorabil alături de cele mai dragi persoane. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!