Jocurile Olimpice Tokyo ceremonia de deschidere Jill Biden Jocurile Olimpice Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo FOTO

Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo FOTO 

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început în mod oficial cu o ceremonie de deschidere impresionantă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 14:24
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 14:44

Marcată de problemele cauzate de pandemia de COVID-19, cea de-a 32-a ediție a Jocurilor Olimpice de la Tokyo reprezintă o încercare de revenire la normalitate după o perioadă dificilă pentru lumea întreagă. 

La ceremonia de deschidere care a avut loc pe Stadionul Național din Tokyo au fost prezente mai multe nume importante precum Împăratul Japoniei, Naruhito, preşedintele CIO, Thomas Bach, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi Prima Doamnă a SUA, Jill Biden.

  • Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo FOTO

Jill Biden a impresionat cu apariția sa, alegând un outfit tineresc, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului. Vezi aici cele mai frumoase imagini de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. 

Organizatorii au cheltuit 13 miliarde de euro pentru buna desfăşurare a Jocurilor, dintre care 2,3 miliarde au reprezentat doar costurile amânării cu un an a Jocurilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!