Ana Maria Popescu Eduard Novak Jocurile Olimpice Ana Maria Popescu, reacție după scuzele lui Eduard Novak: "Mulțumesc celor care au înțeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană"

Ana Maria Popescu, reacție după scuzele lui Eduard Novak: "Mulțumesc celor care au înțeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană"

Scandalul momentului din sportul românesc a ajuns la final.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:14
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:26

După două zile de dispute, Ana Maria Popescu și Eduard Novak au ajuns la un numitor comun. După ce Eduard Novak și-a cerut scuze, Ana Maria Popescu a făcut o postare prin care a anunțat că s-au limpezit apele între cei doi.

"Apreciez mesajul domnului ministru Eduard Novak. Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze față de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenți. 

  • Ana Maria Popescu, reacție după scuzele lui Eduard Novak: Mulțumesc celor care au înțeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană

Am urmărit articolele/părerile/comentariile din ultimele zile și le mulțumesc celor care au înțeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană, ci mai de grabă, strigătul unui om care a reușit indiferent de condiții, dar care își dorește ca cei mici să nu mai fie nevoiți să parcurgă aceleași etape... lipsuri materiale, competiții ratate din lipsa de fonduri, echipamente obosite de vreme și alte obstacole care îi împiedică încă "din fașă" să-și atingă adevăratul potențial. 

Mesajul meu rămâne același. Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial! Dacă nu ne vom îngriji cum se cuvine de propria bucățică, nu vom reuși să fim mai buni! Dacă vom fi interesați de "capra vecinului", doar vom privi cu jind la cei care ajung în vârf! Și nu în ultimul rând, dacă nu vom avea curajul să visăm și îndrăzneala să acționăm, nu vom putea ști niciodată dacă am fi putut să realizăm ceea ce ne-am dorit!

Am spus-o în repetate rânduri... când dorința de performanță va fi mai mare decât orgoliile, sportul (și nu numai) va avea de câștigat! Și poate că acest episod este o lecție din care avem cu toții de învățat. Și, DA, eu chiar îi doresc sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020", a scris sportiva, pe pagina personală de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!