reghecampf Alexandru Mitrita Superliga Primul transfer din era Reghecampf! Un super-jucător este așteptat în Bănie

Primul transfer din era Reghecampf! Un super-jucător este așteptat în Bănie

Laurențiu Reghecampf ar putea aduce un super-jucător la Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 13:27
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 13:57

Alexandru Mitriță nu s-a adaptat la fotbalul din străinătate și este interesat de o revenire în România. Atacantul ar putea reveni la Craiova, împrumut, în speranța că își va reanma cariera, scrie Telekom Sport.

La conferința de prezentare, Laurențiu Reghecampf a făcut o referință către Mitriță, spunând că cei doi au colaborat în Arabia, la Al-Ahli. Mitriță a prins 30 de meciuri în Aeabia, pentru care a reușit 4 goluri.

  • Primul transfer din era Reghecampf! Un super-jucător este așteptat în Bănie

"Relaţia dintre mine şi patron e o relaţie veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutam mereu despre ceea ce se întâmplă la echipă. Când am antrenat în Arabia l-am avut şi pe Mitriţă la echipă, am discutat de foarte multe ori despre fotbal", a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

FCSB (1 meci/0 goluri), Drobeta Turnu-Severin (4/0), Al-Ahli (30/4), Pescara (37/2), New York City (49/18), Farul Constanța (51/7) și Universitatea Craiova (60/29) sunt echipele la care a evoluat Mitriță. Are 13 selecții și două goluri pentru Națională. A ajuns la Ney York City îm 2019, în schimbul a 8 milioane de euro. De la clubul american a fost împrumutat la Al-Ahli.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!