Simone Biles gimnastica Jocurile Olimpice retragere Tokyo 2020 Jocurile Olimpice Americanca Biles, mesaj emoționant după retragerea de la Jocurile Olimpice! Ce a scris sportiva

Americanca Biles, mesaj emoționant după retragerea de la Jocurile Olimpice! Ce a scris sportiva

Simone Biles a primit o susținere impresionantă după ce s-a retras de la Jocurile Olimpice.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 16:59
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 17:05

Echipa Statelor Unite ale Americii de gimnastică a debutat cu stângul la Jocurile Olimpice, după ce vedeta Simone Biles a ratat săritura și a obținut un punctaj neașteptat de mic. Sportiva a acuzat șocul pe care l-a avut și s-a retras după probă, iar în locul său a intrat Jordan Chiles, prima rezervă.

Motivul retragerii sale are legătură cu starea mentală a gimnastei, care a realizat după prima săritură că nu este capabilă să ofere o prestație demnă de finală și de numele pe care și l-a creat în urmă cu 5 ani, la Rio, atunci când a câștigat 4 medalii de aur și una de bronz.

  • Americanca Biles, mesaj emoționant după retragerea de la Jocurile Olimpice! Ce a scris sportiva

"După prestația mea, nu am vrut să continui așa. Am avut o mică 'accidentare' la orgoliu. Trebuie să mă concentrez pe sănătatea mea mentală. Cred că sănătatea mentală este foarte importantă în sportul zilelor de astăzi. Trebuie să ne protejăm mințile și corpurile, nu să ieșim doar și să facem ceea ce lumea se așteaptă să facem.

Nu mai am aceeași încredere în mine...poate din cauză că avansez în vârstă. Au fost câteva zile în care lumea a scris și simți greutatea asupra ta. Nu suntem doar atleți, suntem oameni la sfârșitul zilei și câteodată trebuie să faci un pas în spate", a spus Biles la conferință.

Mesajul puternic pe care l-a transmis

 

"Suportul și iubirea necondiționată pe ca le-am primit m-au făcut să realizez că sunt mai mult decât performanțele pe care le-am avut, ceea ce nu am crezut cu adevărat înainte de aceste evenimentele", a spus Simone Biles, pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!