ULTIMA ORA! SAPTE NOI CAZURI de coronavirus in Serie A! Fiorentina are cei mai multi infectati

ULTIMA ORA! SAPTE NOI CAZURI de coronavirus in Serie A! Fiorentina are cei mai multi infectati

Italia este una dintre cele mai afectate tari de pandemia de COVID-19.

In timp ce conducatorii echipelor din Italia incearca sa convinga Guvernul sa dea unda verde reluarii campionat, Fiorentina a anuntat sase noi cazuri de infectari cu noul coronavirus.

Trei dintre acestia sunt jucatori, iar trei sunt membrii ai staff-ului. Toti sunt asimptomatici, iar numele lor nu au fost inca dezvaluite. Fiorentina si-a testat personalul miercuri inainte de a relua antrenamentele la nivel individual.

Fiorentina a mai avut trei jucatori testati pozitiv, care s-au vindecat si nu s-a anuntat ca vreunul ar fi recidivat. Este vorba despre Patrick Cutrone, Pezzellla si Dusan Vlahovic, care au fost testati pozitiv pe 14 martie, la doar 5 zile dupa ce Serie A a fost suspendata din cauza pandemiei de coronavirus.

"Clubul a procedat conform protocolului. Pentru restul grpului, vziztele medicale sunt programate vineri dimineata.", a fost scris intr-un comunicat al Fiorentinei.

Celor sase jucatori de la Fiorentina, se adauga un jucator de la Fc Torino, care de asemenea este infectat, dar asimptomatic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT