Transferul de top pregătit de Juventus a picat: "Pistă abandonată complet! Nu a oferit niciun răspuns"

juventus Angel Di Maria Barcelona Paul Pogba Rosario Central Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 22:03
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 22:03

Juventus a fost aproape de transferul lui Angel Di Maria în această vară, însă starul argentinian nu a oferit niciun răspuns ofertei torinezilor, iar mutarea nu se va mai realiza.

Anunțul este făcut de Gazzetta dello Sport, care precizează că Juventus acceptase cererea lui Angel Di Maria de a primi un contract pe un sezon, cu un salariu de 7 milioane de euro. Totuși, fotbalistul care rămâne liber de contract în această vară, după despărțirea de PSG, nu a mai oferit vreun răspuns, iar Juventus "a abandonat complet această pistă".

Juventus a renunțat la Angel Di Maria

Di Maria a solicitat mai mult timp de gândire, însă nu a oferit un răspuns nici după oferta îmbunătățită a lui Juventus. Italienii bănuiesc că pot exista două variante pentru răsturnarea de situație.

Una dintre ele ar fi apariția Barcelonei în cursa pentru semnătura sa. Di Maria ar fi tentat de o experiență pe Camp Nou și ar fi dispus să aștepte momentul în care clubul catalan i-ar putea satisface pretențiile financiare.

O altă posibilitate este ca Angel Di Maria să vizeze un transfer acasă, în Argentina, la Rosario Central, unde Carlos Tevez a fost numit recent antrenor.

Angel Di Maria și-a început cariera chiar la Rosario Central, de unde a fost vândut în 2007 la Benfica, pentru 8 milioane de euro. De-a lungul carierei, argentinianul a mai jucat la Real Madrid, Manchester United și Paris Saint-Germain.

  • 12 milioane de euro este cota de piață a lui Angel Di Maria, conform Transfermarkt

Paul Pogba semnează cu Juventus

În schimb, la Juventus va sosi Paul Pogba. Liber de contract după ce și-a încheiat înțelegerea cu Manchester United, mijlocașul francez a ajuns la un acord cu formația torineză, iar la începutul lunii iulie va semna cu Bătrâna Doamnă, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Pentru Pogba va fi o revenire la Torino după șase ani. În 2016, Juventus îl vindea la Manchester United în schimbul sumei de 105 milioane de euro, iar acum va sosi gratis, din postura de jucător liber de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!