Cristiano Ronaldo juventus Ronaldo Sporting Lisabona Transfer Italia

Sunt imaginile momentului in fotbalul mondial! Cum a fost surprins Ronaldo in miez de noapte! Detaliul care poate trada plecarea de la Juventus

Fotbalistul portughez ar putea sa o paraseasca pe Juventus in aceasta vara.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 17 Mai 2021, 14:15
Data actualizarii: Luni 17 Mai 2021, 14:27

Cu sanse mici sa prinda Champions League, Juventus ar putea fi nevoita sa se desparta de Cristiano Ronaldo, mai ales din cauza impactului pe care l-ar avea la nivel financiar ratarea calificarii in cea mai mare competitie intercluburi din lume. Portughezul nu ar spune nu, si el nefiind multumit de o eventuala neparticipareaa "bianconerilor" in Champions League.

Ultimele imagini aparute in presa din Italia arata cum sunt incarcate pentru transport masinile de lux ale fotbalistului, iar firma care se ocupa de asta este chiar din Portugalia, dand si mai mult sens speculatiilor cum ca Ronaldo s-ar putea intoarce la Sporting Lisabona, clubul care l-a cresut si l-a lansat in fotbalul mare.

  • Sunt imaginile momentului in fotbalul mondial! Ronaldo, surprins cand isi muta masinile in miez de noapte! Detaliul care poate trada mutarea la urmatorul club

De altfel, in urma cu putin timp, la celebrarea primului titlu dupa 20 de ani, mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a fost suprinsa spunand ca il va convinge pe fiul ei sa revina si sa joace in Champions League alaturi de baietii antrenati de Ruben Amorim.

Totusi, Jorge Mendes, cunoscutul impresar, a negat orice sansa ca portughezul sa se transfere la clubul care l-a format, insa fanii lui Sporting spera ca acestea sa nu fie decat un joc din care echipa lor sa castige si sa-l aiba pe Ronaldo inapoi dupa 18 ani.

Modifică setările cookies