Ștefan Radu, lăudat de presa din Italia după ce a revenit în echipa lui Lazio: ”Experiența sa a făcut totul”

Stefan Radu Lazio lazio - udinese Italia Ștefan Radu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 18:29
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 18:38

Ștefan Radu a revenit în echipa celor de la Lazio, dar nu ca titular. A fost introdus în repriza secundă a meciului ”de infarct” cu Udinese, încheiat cu scorul de 4-4.

La 3-3, Maurizio Sarri a efectuat o modificare defensivă. L-a scos pe Felipe Anderson și l-a introdus pe Ștefan Radu, care a bifat, astfel, al doilea meci în acest sezon pentru echipa sa. 

Ștefan Radu, lăudat de presa din Italia

Românul a prins jumătate de oră pe Olimpico și nu a dezamăgit. Presa din Italia l-a lăudat pentru prestația sa și a remarcat plusul de atitudine al echipei lui Sarri.

  • Ștefan Radu

Publicația lazionews24.com l-a notat pe Radu cu 6: ”A intrat foarte bine, într-un moment dificil. Experiența sa, oricum, a făcut totul”, au scris jurnaliștii italieni.

Alte note primite de Ștefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it:

Corriere dello Sport - 5,5

Gazzetta dello Sport - 6

La Stampa - 6,5

La Nazione - 6

Il Tempo - 6

După acest rezultat, Lazio a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie și este pe locul nouă, cu 22 de puncte. Udinese este pe 14, cu 16 puncte.

De la ”instalarea” lui Maurizio Sarri pe banca tehnică a celor de la Lazio, Radu a luat loc pe bancă, el fiind obișnuit în vechiul sistem de joc, cu trei fundași. Pe postul său a fost preferat albanez Elseid Hysaj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!