Italia

Maurizio Sarri a dat răspunsul: De ce nu a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în acest sezon

Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, a dezvăluit de ce nu a contat pe Ștefan Radu (34 de ani) în acest sezon de Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 19:36
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 19:42

Tehnicianul susține că Radu a acuzat dificultăți în procesul de recuperare, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta lasă de înțeles că fundașul român ar putea juca pentru Lazio în următoarele partide.

Sarri a dat răspunsul: De ce nu a jucat Ștefan Radu pentru Lazio

"Până de curând, nu mi-a dat impresia că este în formă. Chiar el mi-a spus că, după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a avut dificultăți în procesul de recuperare. În schimb, în ultimele 10 zile, am văzut o creștere evidentă la el și cred că va apărea și el în următoarele meciuri", a spus Sarri, la conferința de presă premergătoare meciului cu Inter Milano, conform tuttomercatoweb.com.

Recent, presa din Italia a scris că Ștefan Radu ar putea juca primul meci în noul sezon chiar în compania campioanei Inter Milano. Sarri ar putea apela la serviciile experimentantului fundaș român după ce Acerbi a fost suspendat.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, de la Dinamo. De atunci, și-a trecut în CV trei Cupe ale Italiei și trei Supercupe cu gruparea biancocelestă.

Românul deține de recordul de prezențe în tricoul actualei sale echipe, 412, și este evaluat la două milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies