VIDEO Stefan Radu a fost prezent la Derby della Capitale! Ce a postat fundașul român pe rețelele de socializare

Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 21:57
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 22:05

Stefan Radu a petrecut 15 ani alături de clubul italian, Lazio Roma.

Ștefan Radu, unul dintre cei mai apreciați fundași români, a avut o carieră de excepție la Lazio, fiind legitimat la clubul italian timp de 15 ani și stabilind două recorduri notabile.

Originar din academia lui Dinamo, Ștefan Radu și-a început drumul în fotbalul profesionist la echipa din Stefan cel Mare, petrecând un an și jumătate acolo și adunând 77 de meciuri în toate competițiile. În această perioadă, a contribuit la câștigarea campionatului, Cupei și Supercupei României.

  • Ștefan Radu

Ce a postat Ștefan Radu pe contul de Instagram

În plus față de contribuția sa ca jucător emblematic al lui Lazio, Ștefan Radu și-a arătat sprijinul și loialitatea față de fostul său club prin prezența sa la Derby della Capitale în calitate de spectator, în peluză.

Mai mult decât atât, el a făcut cunoscută această susținere și pe rețelele de socializare, postând un videoclip care evidențiază legătura profundă cu echipa italiană. Această demonstrație de implicare și afecțiune a fost cu siguranță bine primită de fani și a consolidat legăturile sale deja puternice cu Lazio și comunitatea sa de suporteri.

O carieră pe cinste

Transferul său la Lazio în 2008, inițial sub formă de împrumut, a devenit ulterior permanent, iar aici și-a petrecut restul carierei sale. A devenit o figură emblematică pentru echipă, stabilind două recorduri impresionante. Cu 427 de meciuri jucate pentru Lazio, Radu este lider all-time al clubului la acest capitol. De asemenea, cele 349 de apariții ale sale în Serie A reprezintă un alt record pentru un fundaș român.

După retragerea din activitatea de jucător, Ștefan Radu a ales să rămână aproape de fotbal și de clubul său de suflet. El urmează să ocupe o poziție în cadrul unei grupe de juniori ale lui Lazio, aducându-și astfel experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a contribui la dezvoltarea tinerilor fotbaliști.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!