Stadionul e PREA MIC pentru debutul lui Ronaldo la Juventus! Cerere imensa de bilete dupa ce s-a aflat meciul in care joaca
Sambata 11 August 2018, 17:39

Stadionul e PREA MIC pentru debutul lui Ronaldo la Juventus! Cerere imensa de bilete dupa ce s-a aflat meciul in care joaca

Ronaldo e pregatit pentru debutul la Juventus Torino. 

Starul echipei de fotbal Juventus Torino, portughezul Cristiano Ronaldo, ar putea sa-si faca debutul la noua sa echipa intr-o partida amicala de traditie, care se va disputa intr-un orasel de provincie cu o saptamana inainte de debutul noului sezon din Serie A.

Ronaldo, care luna trecuta s-a transferat la Juventus Torino de la Real Madrid pentru suma de 112 de milioane euro, este asteptat sa intre pe teren intr-un meci care va fi organizat ca in fiecare an intre prima echipa si o formatie 'B', la Villar Perosa, comuna situata la 40 km de capitala Piemontului, cu 4.000 de locuitori, unde se afla proprietatea familiei Agnelli, detinatoarea clubului Juventus.

Principala problema va fi insa stadionul din localitate, prea mic pentru cei 5.000 de cumparatori de bilete care vor sa asiste la meci, multi alti fani ai lui Juventus intentionand sa fie prezenti la eveniment pentru a-l vedea pe noul lor idol.

Juventus Torino va debuta in noua editie din Serie A pe terenul lui Chievo, pe 19 august.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cine se ocupă de cultura României. Kelemen Hunor, prins în timp ce semnează la o ședintă la care nu a fost. ”Păi ce să fac?”