Si-au pierdut mintile si au vrut sa-l UCIDA pe patronul clubului: "Au tras cu pistolul prin pereti!" Ce a patit un fost SEF al FIFA si UEFA:

Autor: Sport.ro
Luni 29 Iulie 2013, 11:05

	Si-au pierdut mintile si au vrut sa-l UCIDA pe patronul clubului: "Au tras cu pistolul prin pereti!" Ce a patit un fost SEF al FIFA si UEFA:

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Scene incredibile s-au petrecut in acest weekend la Bari, acolo unde patronul echipei de Serie B a fost la un pas sa fie ucis de o grupare de ultrasi - scrie cotidianul La Republica.

Potrivit presei italiene, Antonio Mataresse, principalul actionar al echipei si fostul sef al Ligii Italiene de fotbal, a fost atacat pentru un motiv uluitor: fanii vor ca acesta sa vanda clubul.

Suporterii, pentru moment ramasi neidentificati, au tras mai multe focuri de arma prin peretii casei si prin ferestre. Totul s-a intamplat in toiul noptii, iar omul de afaceri a cerut imediat ajutorul politiei, temandu-se pentru viata sa.

Antonio Mataresse spune ca a mai primit amenintati pe internet si in scris, insa pana acum nu a avut parte de un astfel de eveniment.

Omul de afaceri in varsta de 73 de ani este si cel care l-a dus pe Florin Raducioiu in Italia, in 1990, cand l-a transferat de la Dinamo.

De asemenea, acesta a fost vice presedinte al FIFA si UEFA intre 1992 si 2002.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT