Italia

S-a întors Mourinho! Replică acidă pentru Zeman: "Să-i răspund unuia care are două titluri în Serie B?"

Derby della Capitale, AS Roma - Lazio, se joacă azi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 30 din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 10:24
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 10:24

Jose Mourinho, antrenorul Romei, a început războiul declarațiilor cu câteva zile înaintea derby-ului, spunând că jucătorii săi sunt obosiți după meciul din Conference League, iar "cei de la Lazio stau acasă și fumează o țigară cu Sarri".

Replica lui Jose Mourinho pentru Zdenek Zeman

La conferința de presă premergătoare partidei de pe Stadio Olimpico, Jose Mourinho i-a transmis o replică acidă și lui Zdenek Zeman, fostul antrenor al lui Lazio, Foggia, Salernitana sau Roma, care a spus că "Mourinho nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în Serie A", în timp ce "Sari se descurcă bine și i-a oferit deja lui Lazio o identitate în joc".

"Vă așteptați ca un antrenor cu 25 de trofee să îi răspundă unuia care are două titluri în Serie B? Dacă îmi spuneați despre Trapattoni sau Capello, da, dar Zeman... vă rog, nu pot să răspund", a spus Mourinho, citat de Marca.

Zdenek Zeman (74 de ani) a antrenat de-a lungul carierei la formații precum Foggia, Parma, Messina, Lazio, Roma, Fenerbahce, Napoli, Salernitana, Avellino, Lecce, Steaua Roșie Belgrad, Cagliari, Lugano sau Pescara. În prezent, cehul antrenează la Foggia, în Serie C.

Zeman are doar două trofee în palmares, după ce a reușit să le promoveze în Serie A pe Foggia (1991) și Pescara (2012), de pe prima poziție.

Modifică setările cookies