Românul convocat de Mancini la naționala Italiei e aproape de transferul carierei!

Roberto Mancini Bologna Frosinone Italia Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:35
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:35

Daniel Boloca (24 de ani), care evoluează la Frosinone, prima clasată din Serie B, ar putea prinde un transfer important în următoarea perioadă.

Mijlocașul născut în Italia ar fi fost deranjat de faptul că Edi Iordănescu l-a trimis în teren în ultimele șase minute ale amicalului cu Slovenia, și ar fi anunțat că nu mai este dispus să accepte convocările la echipa națională.

Daniel Boloca ar putea prinde transferul carierei!

Boloca ar putea fi transferat de Bologna, echipa de pe locul nouă din Serie A, care îl monitorizează insistent, anunță publicația italiană Tuttofrosinone.com.

Totuși, Frosinone nu ar vrea să renunțe la serviciile sale în această iarnă, pentru că este implicată în lupta pentru promovare în Serie A, dar nu este exclus ca discuțiile pentru transfer să fie reluate în perioada de transferuri din vară.

La finalul anului trecut, Daniel Boloca a fost chemat de Roberto Mancini la naționala Italiei pentru un stagiu de pregătire, iar Gazzetta dello Sport l-a descris ca fiind un ”Talent aruncat, maltratat și apoi ieșit la suprafață”

19 meciuri a bifat Boloca în acest sezon pentru Frosinone, în campionat și Serie B, fără să reușească să marcheze. Site-urile de specialitate îl evaluează pe mijlocaș la 1,4 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!