Daniel Boloca Echipa Nationala Gazzetta dello Sport nationala Italiei Roberto Mancini Nationala

FOTO ȘI VIDEO Daniel Boloca, interviu în Gazzetta dello Sport după stagiul cu Italia lui Roberto Mancini: ”Naționala României? M-am simțit inconfortabil”

Mijlocașul lui Frosinone a fost convocat în această lună de selecționerul Roberto Mancini la naționala Italiei după ce Edward Iordănescu l-a folosit doar 6 minute într-un amical.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:58
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 13:21

Gazzetta dello Sport a publicat în ediția de joi un interviu cu Daniel Boloca, mijlocașul lui Frosinone care, după ce a jucat doar 6 minute în tricoul României în amicalul 1-2 cu Slovenia, a onorat convocarea la naționala Italiei pentru un stagiu de pregătire organizat în această lună de selecționerul Roberto Mancini.

”Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. 

Dar eu nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil. Dorința mea este Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. 

Dacă Mancini mă cheamă înapoi, eu sunt prezent”, a explicat mijlocașul liderului din Serie B pentru Gazzetta dello Sport.

Cum s-a descurcat Daniel Boloca în meciul-test jucat pentru naționala Italiei

În meciul-test jucat pe 21 decembrie la Coverciano pentru naționala Italiei, Daniel Boloca (24 de ani împliniți pe 22 decembrie) a evoluat toate minutele și a fost folosit de selecționerul Roberto Mancini pe postul de mijlocaș central într-un sistem 4-3-3.

Foarte activ în ofensivă, unde a avut și două ocazii, s-a remarcat și în defensivă, acțiunile adversarilor găsindu-l de multe ori repliat în propriul careu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!