Italia

Recuperare-fulger pentru Ștefan Radu! Românul ar putea evolua în derby-ul AS Roma - Lazio

Ștefan Radu (35 de ani) s-a accidentat și nu a fost în lot la ultimul meci al lui Lazio, câștigat cu 1-0 contra celor de la Venezia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 22:29
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 22:32

Experimentatul fundaș român ar putea fi în lotul echipei lui Maurizio Sarri pentru următorul meci, ”Derby della Capitale” cu AS Roma. Lalaziosiamonoi.it scrie că recuperarea lui Radu merge ”ceas”, iar cei de la Lazio speră ca acesta să fie la dispoziția lui Sarri.

”Contribuția unui veteran precum Radu ar putea fi fundamentală în vestiarul biancoceleste”, scrie sursa citată. Doctorul Leonardo Giuliani este cel care se ocupă de recuperarea lui Radu.

  • Ștefan Radu

”Primul obiectiv e să-l facem să joace, deoarece durerea la călcâi este foarte puternică și jucătorul riscă. În general, cei care se duc la Guiliani au parte de o recuperare rapidă”, a spus doctorul Leonardo Giuliani, citat de lalaziosiamonoi.it.

Lazio este pe locul cinci înainte de derby-ul cu AS Roma, cu 49 de puncte, la un punct în fața rivalei locale.

Ștefan Radu a debutat în 2008 la Lazio

Ștefan Radu debutat pentru Lazio pe 30 ianuarie 2008, cu Delio Rossi antrenor, într-un meci cu Fiorentina din Cupa Italiei, disputat pe Artemio Franchi și câștigat de formația biancocelestă cu 2-1.

De atunci au urmat alte 422 prezențe pentru Lazio, care l-au făcut pe Ștefan Radu să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio.

Radu a marcat de 10 ori pentru Lazio și a mai bifat și alte 24 de assist-uri.

Cu Lazio, Radu a câștigat de trei ori Cupa Italiei și de trei ori Supercupa.

Modifică setările cookies