Razvan Marin Ajax Amsterdam Cagliari Serie A Italia

Razvan Marin i-a convins pe oficialii lui Cagliari! Ce contract ii pregatesc italienii dupa prestatiile bune din acest sezon

Evolutiile bune din acest sezon l-au facut om de baza in echipa italiana.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 17:48
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 18:20

Anul trecut, Cagliari l-a imprumutat pe Razvan Marin de la Ajax. Romanul si-a castigat rapid locul in echipa lui Leonardo Semplici, bifand 37 de meciuri din cele 38 din Serie A. Cu 3 goluri si 6 pase decisive, mijlocasul a avut un rol important in salvarea de la retrogradare a clubului.

Evolutiile solide ale lui Razvan Marin au convins conducerea clubului din Sardinia sa achite 10 milioane de euro lui Ajax pentru un transfer definitiv. Astfel, mijlocasul ar urma sa semneze cu Cagliari pana in 2024.

Romanul a vorbit despre acomodarea progresiva din Serie A si despre complexitatea fotbalului italian.

"Ma asteptam sa am unele dificultati la inceput, dar sunt multumit. Fotbalul italian este complicat si a evoluat, era normal sa ai nevoie de timp pentru a te obisnui.

Am crescut odata cu trecerea jocurilor intr-un rol ca cel de mijlocas central, orientat spre aripa, care mi se potriveste cel mai mult", a declarat Razvan Marin la finalul ultimului meci din acest sezon cu Genoa, 0-1, potrivit Corriere dello Sport.

Modifică setările cookies