milan skriniar Inter PSG Italia

PSG ofertă colosală refuzată pentru Skriniar! Cât vrea Inter pentru fundașul slovac

PSG l-a ofertat pe fundașul central al lui Inter Milan, Milan Skriniar.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 16:19

Potrivit L'Équipe, Miercuri, PSG a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro (plus 10 milioane din bonusuri) lui Inter Milano pentru fundașul slovac Milan Skriniar, dar clubul a refuzat instant.

În timp ce Christophe Galtier a cerut clar un fundaș central, miercuri seară, după victoria lui PSG de la Toulouse cu scorul de 3-0, clubul capitalei a făcut o ofertă pentru cumpărarea jucătorului care se află în ultimul an de contract, Milan Skriniar.

Dar Beppe Marotta și Piero Ausilio, cei doi directori tehnici ai clubului lombard, au respins oferta pariziană. La mai puțin de douăzeci și patru de ore de la sfârșitul perioadei de transfer, ei nu vor să audă de plecarea fundașului lor internațional slovac în vârstă de 27 de ani, mai ales că și ei caută un jucător în această poziție pentru a-și extinde lotul.

Președintele lui Inter vrea 80 de milioane de euro

Confruntat cu refuzurile repetate din partea conducerii sportive interiste, PSG, prin președintele său Nasser al-Khelaïfi, discută acum direct cu președintele lui Inter, Steven Zhang. Șeful parizian a sugerat inițial că nu își va mări oferta și va aștepta până la 1 ianuarie 2023 pentru a-l avea pe Skriniar fără să plătească vreo sumă de transfer, deoarece va fi liber peste șase luni.

Acest argument a fost trăit ca o amenințare voalată de către Zhang, care ar fi decis să facă tot posibilul pentru a obține o prelungire a contractului pentru internaționalul slovac. Ce nu a primit încă. O nouă ofertă ar putea fi trimisă pentru Inter la mijlocul zilei. Între cei doi șefi se discută acum negocierea. Zhang vrea 80 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!