Barcelona Inter jordi alba Campionate externe

Acord între Barcelona și Inter pentru unul dintre cele mai neașteptate transferuri! Singurul impediment

Presa din Spania a anunțat în ultimele ore că Barcelona și Inter au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Jordi Alba la formația din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:17
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:20

Publicația catalană Sport, care îl citează pe jurnalistul Gerard Romero, a scris că Barcelona și Inter au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutul lui Jordi Alba pe "Giuseppe Meazza".

Barcelona și Inter s-au înțeles pentru transferul lui Jordi Alba, dar jucătorul refuză

De asemenea, Barcelona ar urma să suporte în continuare 60% din salariul lui Jordi Alba, pe durata împrumutului la Inter. Potrivit sursei citate, cele două cluburi au bătut palma, însă Jordi Alba nu și-a dat încă acordul pentru un transfer la Inter. 

Mutarea ar fi una de-a dreptul surprinzătoare, în contextul în care fundașul stânga este unul dintre căpitanii echipei și unul dintre cei mai vechi jucători din lotul catalanilor. De asemenea, este prima informație din această vară venită din surse credibile privind un transfer al lui Alba.

Deși cluburile sunt gata pentru a realiza tranzacția și au pus deja la punct toate detaliile, "Jordi Alba nu are nicio intenție să plece de la Barcelona", anunță Marca. Spaniolii scriu că acesta este singurul impediment din calea transferului, iar fundașul pare să excludă o plecare de la Barcelona în această vară.

Motivul pentru care Barcelona îi caută o nouă echipă lui Jordi Alba este reprezentat de faptul că gruparea catalană încearcă să reducă bugetul de salarii, iar căpitanii echipei, inclusiv fundașul, încasează cei mai mulți bani.

  • Jordi Alba mai are contract cu FC Barcelona până în iunie 2024.

În acest sezon, Jordi Alba a jucat în două meciuri de campionat ale Barcelonei, iar în ultima etapă, contra lui Real Valladolid, a fost rezervă neutilizată.

  • iulie 2012 este momentul în care Jordi Alba a fost transferat de Barcelona de la Valencia, în schimbul sumei de 14 milioane de euro
  • 431 de meciuri, 25 de goluri și 94 de pase decisive a strâns Alba la Barcelona
  • 33 de ani a împlinit Jordi Alba în martie
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!