România nu scapă de el! Starul naționalei își anunță revenirea pentru EURO 2024

milan skriniar EURO 2024 Romania Slovacia Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 15:04
România va participa în vară la EURO 2024, unde va înfrunta Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului la care vor participa Israel, Islanda, Bosnia și Ucraina.

La începutul acestui an, Slovacia a primit o veste proastă. Căpitanul Milan Skriniar (28 de ani), fundaș la Paris Saint-Germain, a suferit o accidentare în Supercupa Franței, la duelul cu Toulouse (2-0).

Milan Skriniar, apt pentru EURO 2024

Skriniar a fost operat în Qatar, iar primele informații arătau că slovacul ar putea rata turneul final din Germania. Totuși, selecționerul Francesco Calzona și președintele Federației Slovace de Fotbal, Jan Kovacik, anunță că jucătorul lui Paris Saint-Germain are șanse mari să se recupereze până la EURO 2024.

"Sunt într-un dialog constant cu el, vorbim în fiecare săptămână. Se recuperează bine după accidentare, este optimist și nu acceptăm altă variantă în afară de participarea la EURO", a spus Calzona.
 
"Din informațiile pe care le avem, cred că va putea juca la EURO. Probabil nu va fi disponibil pentru amicalele din martie, dar la EURO ar trebui să fie disponibil", a declarat și Kovacik, potrivit sport.sk.
 
Milan Skriniar, cotat de Transfermarkt la 45 de milioane de euro, este cel mai valoros fotbalist din lotul actual al Slovaciei. Fundașul are 66 de meciuri la echipa națională și a participat la două Campionate Europene, în 2016 și 2020.
 
Skriniar, format la MKS Zilina, a mai jucat la Sampdoria și Inter, iar în vara anului trecut a semnat cu PSG.

Când joacă România la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - câștigătoare play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (RheinEnergieStadion, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Waldstadion, Frankfurt)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!