Florin Raducioiu Chelsea Mauricio Pochettino radu dragusin transfer florin raducioiu Italia Florin Răducioiu

Propunere fantezistă marca Florin Răducioiu. Unde vrea să-l transfere pe Radu Drăgușin

10 milioane de euro e cota lui Radu Drăgușin, care mai are contract până pe 30 iunie 2027 cu Genoa. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 21:49
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 22:18

Reprezentat de impresarul Florin Manea, stoperul naționalei Radu Drăgușin primește o mână de ajutor pentru un posibil salt în carieră de la Florin Răducioiu. 

Acum analist sportiv, fostul nouar al naționalei a sesizat fragilitatea din defensivă a celor de la Chelsea Londra (0-2 duminică, pe teren propriu, cu Brentford) și a propus o idee în direct la Prima Sport. 

  • Florin Răducioiu

Florin Răducioiu îl propune pe Radu Drăgușin la Chelsea, echipa prietenului Pochettino

Fost coleg la Espanyol Barcelona cu Mauricio Pochettino în perioada 1994-1996, Răducioiu a anunțat, mai în glumă - mai în serios, că-l va contacta pe managerul grupării de pe Stamford Bridge. Totul în contextul în care Florin Manea, impresarul stoperului de la Genoa, a spus de mai multe ori că Drăgușin e monitorizat de mai multe grupări cu bani din TOP 5 campionate ale Europei. 

"Foarte mulţi bani. Nu au acea echipă omogenă. Erau jucători la Chelsea. Era Lampard, Drogba, Kante, da. Eu am mari dubii faţă de el acum (n.r. Thiago Silva). O să i-l propun pe Radu Drăguşin. Uite, o să mă duc să vorbesc cu el.

Eu nu mai înţeleg ce face omul ăsta, brazilianul, Thiago Silva. Ce mai joci? Nu va fi simplu pentru el (n.r. Radu Drăguşin), dar eu aş paria pe el. Este un jucător foarte important al echipei naţionale, foarte tânăr, cu perspectivă, deja s-a maturat foarte mult. Jocul este din ce în ce mai bun, evident că va învăţa multe şi acolo.

De ce nu? Nu costă foarte mult pentru Chelsea. Şi mă gândesc la viitorul lui Chelsea. Are calităţile să devină un Thiago Silva, care poate sta acolo 8-10 ani. Poate să fie o soluţie", a spus Răducioiu, potrivit Prima Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!