Italia

Probleme cu legea pentru cel mai scump transfer al iernii! Ce a făcut pentru a semna cu Juve: „Are consecințe penale!”

Dusan Vlahovic (22 ani) a fost prezentat oficial de către Juventus Torino. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:11
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:14

Atacantul sârb este cel mai scump transfer al iernii, mutarea realizându-se la suma de 75 de milioane de euro. Jucătorul care a plecat de la Fiorentina pare să aibă însă probleme cu legea, după decizia pe care a luat-o pentru a putea semna cu „Bătrâna Doamnă”. 

Dusan Vlahovic, acuzat că a părăsit carantina fără permisiune

Fotbalistul de 22 de ani a fost testat pozitiv în urmă cu o săptămână, iar data la care ar fi trebuit să iasă din carantina din Florența este 29 ianuarie, având un PCR negativ. Autoritățile sanitare informează însă că jucătorul nu a primit autorizație pentru a călători, astfel că poate avea probleme serioase cu legea. 

Autoritățile sanitare din Florența au denunțat că un jucător a fost testat pozitiv la finalul săptămânii trecute, deși Fiorentina nu a anunțat oficial că era vorba despre Vlahovic. 

„Situația lui Vlahovic generează multă agitație, dar noi suntem liniștiți. Normele sunt clare: cel care este vaccinat cu trei doze trebuie să aștepte o săptămână între primul test pozitiv și cel negativ”, a spus Giorgio Garofalo, directorul departamentului de sănătate publică al Autorității Sanitate Toscana citat de Marca

Astfel, fotbalistul riscă sancțiuni dure pentru faptul că nu a așteptat ziua de sâmbătă, așa cum trebuia, pentru a ieși din carantină. 

„Abandonul izolării este o încălcare a normelor care are consecințe penale. Acțiunea noastră este obligatorie și suntem liniștiți, încă din ziua în care a plecat spre Torino am făcut demersurile necesare”, a adăugat reprezentantul departamentului de sănătate publică. 

Dusan Vlahovic, cel mai scump transfer din iarnă! 

Dusan Vlahovic devine cel mai scump fotbalist transferat de un club în această iarnă. Recordul era deținut de spaniolul Ferran Torres, care a fost cumpărat recent de Barcelona, de la Manchester City, pentru 55 de milioane de euro.

  • 7 milioane de euro va fi salariul anual al lui Dusan Vlahovic la Juventus, anunță presa italiană.

Arsenal și Tottenham au fost și ele interesate de transferul lui Dusan Vlahovic, însă cluburile londoneze nu au putut ajunge la o înțelegere cu Fiorentina în privința sumei de transfer.

Dusan Vlahovic, crescut de Partizan Belgrad, a fost transferat de Fiorentina în 2018, pentru două milioane de euro. Atacantul a marcat 49 de goluri în 108 apariții, iar în acest sezon este cel mai bun marcator din Serie A, cu 17 reușite, la egalitate cu Ciro Immobile.

  • 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Dusan Vlahovic, conform Transfermarkt
  • 7 goluri în 14 meciuri a strâns Vlahovic la naționala Serbiei, alături de care va evolua la CM 2022
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies