Italia

Rămâne Dusan Vlahovic în Serie A? Oferta surpriză apărută pentru starul sârb al Fiorentinei 

În ultimele zile au circulat informații că Arsenal ar fi principala favorită în semnarea lui Dusan Vlahovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 17:46
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 18:11

Cu 18 luni înaintea expirării contractului cu Fiorentina, jucătorul sârb este dorit de echipe importante din Europa. Printre acestea se află și Juventus.

Potrivit Gazzetta dello Sport, torinezii ar fi dispuși să ofere 36 de milioane de euro și pe Dejan Kulusevski (21 de ani). Suedezul a ajuns la Juventus în 2020 pentru 35 de milioane de euro, însă nu a reușit să se impună în postura de titular. Cu toate acestea, cota de piață a jucătorului este în jur de 30 de milioane de euro.

Torinezii ar fi pregătit un salariu de șase milioane de euro pe sezon pentru Vlahovic.

Vlahovic, refuzat de Barcelona 

Fostul președinte al catalanilor l-a refuzat pe unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai momentului, Dusan Vlahovic, informează El Nacional. Fotbalistul sârb avea 19 ani atunci, iar adaptarea sa la Fiorentina nu mergea deloc așa cum se aștepta, iar clubul era dispus să îl vândă. 

Sursa citată informează că agentul jucătorului, Darko Ristic, văzând problemele pe care fotbalistul le avea în Italia, s-a întâlnit cu Eric Abidal atunci, pentru a-i propune transferul sârbului. 

Fiorentina cerea atunci 18 milioane de euro în schimbul său, iar departamentului sportiv de pe Camp Nou mutarea i s-a părut a fi fiabilă, mai ales în contextul în care era decisă plecarea lui Luis Suarez. Totul a picat în momentul în care i-a fost propus lui Bartomeu, care nu a fost dispus să ofere 18 milioane de euro pentru 'un atacant necunoscut'. 

Modifică setările cookies