Pe urmele lui Zoff | Oficial: Gigi Buffon si-a prelungit pe doi ani contractul cu Juve si va apara pana la cel putin 40 de ani 

Pe urmele lui Zoff | Oficial: Gigi Buffon si-a prelungit pe doi ani contractul cu Juve si va apara pana la cel putin 40 de ani 

Cine n-are batrani, sa-si cumpere. Este o vorba pe care sefii lui Juve o respecta cu sfintenie. Supercampioana Italiei nu tine cont de varsta fotbalistilor si le-a prelungit contractele lui Gigi Buffon si Andrea Barzagli pe cate doi ani. Cei doi au 38, respectiv 35 de ani.

Portarul Gianluigi Buffon si fundasul central Andrea Barzagli, doi dintre jucatorii-cheie ai lui Juventus Torino, si-au prelungit contractele cu clubul pana in 2018, a anuntat joi campioana Italiei la fotbal. 

Tinand cont ca Buffon are 38 de ani, iar Barzagli 35, inseamna ca cei doi jucatori isi vor incheia probabil cariera la Juventus. 

Buffon a ajuns la Juventus Torino in 2001 si a castigat sapte titluri de campion al Italiei cu Juve, club la care Barzagli a ajuns in ianuarie 2011. 

''A-l avea pe Buffon capitan este un privilegiu. Este un jucator care face diferenta, atat pe teren, cat si in afara lui'', a declarat intr-o conferinta de presa presedintele lui Juventus, Andrea Agnelli. 

In ce-l priveste pe Barzagli, Agnelli a spus ca este ''cea mai buna achizitie a clubului din ultimii ani''.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies