mihaila Craiova Italia Parma Serie A Italia

Parma a facut ANUNTUL! Cand poate evolua Valentin Mihaila in Serie A

Valentin Mihaila s-a transferat de luni bune la Parma dar inca nu a apucat sa debuteze pentru echipa din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 16:23
Data actualizarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 16:27

Fostul jucator de la Craiova a acuzat o pubalgie toamna trecuta si a fost operat in Germania la inceputul lunii noiembrie. Intre timp, Valentin Mihaila a inceput antrenamentele cu echipa si poate reveni pe teren la jumatatea lunii ianuarie. 

"L-am adus pe Mihaila, care a avut pubalgie, dar acum este bine, nu mai simte dureri. Va mai avea nevoie de inca 20 de zile pentru a fi disponibil.

Am cautat jucatori tineri in strainatate, care au mult talent si sunt convins ca vor demonstra", a spus Marcello Carli, directorul sportiv al clubului italian pentru ParmaLive.

Parma i-a platit Universitatii Craiova 8,5 milioane de euro, iar suma poate creste datorita bonusurilor din contract. Cele doua parti s-au inteles la mai multe bonusuri de performanta ( numarul de meciuri in Serie A, calificarea echipei in Europa League sau Champions League), iar daca toate s-ar indeplini, echipa din Banie ar urma sa incaseze aproximativ 12 milioane de euro. 

Silviu Bogdan, fostul sef al Centrului de Copii si Juniori de la Craiova si omul care l-a descoperit pe Mihaila cand avea 11 ani, are 20 la suta dintr-un viitor transfer si a incasat 1,7 milioane de euro. 

Valentin Mihaila este cel mai scump jucator pe care Universitatea l-a vandut vreodata, el depasind suma de transfer a lui Mitrita, care a fost cedat la New York City pentru 8 milioane de euro. 

Modifică setările cookies