Mesajul EMOTIONANT al lui Valentin Mihaila dupa despartirea de Universitatea Craiova: "Sunt putin suparat ca nu mi-am atins obiectivul!"

Mesajul EMOTIONANT al lui Valentin Mihaila dupa despartirea de Universitatea Craiova: "Sunt putin suparat ca nu mi-am atins obiectivul!"

Valentin Mihaila s-a transferat in Serie A la Parma.

Dupa ce luni clubul italian a oficializat transferul,  fostul jucator al oltenilor le-a transmis un mesaj de adio fanilor din Banie. Mihaila a spus ca va ramane cu sufletul alaturi de echipa si isi doreste ca in acest sezon Craiova sa castige titlul. 

"Multumesc suporterilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au oferit in cele doua sezoane petrecute la Universitatea Craiova, echipa la care am crescut, m-am dezvoltat si m-am maturizat din punct de vedere fotbalistic. Multumesc clubului pentru ca a fost alaturi de mine la fiecare pas! 

Raman cu sufletul alaturi de echipa m-a ajutat sa devin ceea ce sunt astazi! Mult succes leii mei, faceti-ne o bucurie, aduceti titlul in Banie", a fost mesajul lui Mihaila. 

Internationalul de tineret a transmis si un mesaj video pe pagina de Facebook a echipei. Mihaila regreta ca nu a apucat sa castige titlul cu Universitatea Craiova, dar spera ca la sfarsitul sezonului sa primeasca un tricou si o medalie de campion. 

"Salutare, tuturor! Urmeaza un nou pas in cariera mea de fotbalist, un pas pe care nu-l puteam face fara sprijinul Universitatii Craiova si al vostru, al suporterilor. Sunt fericit ca am ajuns aici, dar sunt putin suparat ca nu mi-am atins obiectivul cu Universitatea Craiova, acela de a castiga campionatul.

Sper ca jucatorii Craiovei sa reuseasca sa ia campionatul si la final sa primesc si eu o medalie si un tricou de campion. Le urez multa bafta, fiti alaturi de ei! Forta, Stiinta!", a spus Valentin Mihaila.

Valentin Mihaila a fost transferat de Parma in schimbul a 8,5 milioane de euro. El a adunat 61 de meciuri in Liga 1 pentru Craiova si a inscris 8 goluri.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pensiile vor crește în 2020. Ministrul Finanțelor anunță ce pensii vor avea românii în 2024
BRAT

Modifică setările cookies