mihaila Parma Parma amical Stranieri

Mihăilă se bate cu pumnii în piept pentru Parma! Ce a spus românul după ce a triumfat cu italienii

Parma a jucat în presezon cu FeralpiSalo și a reușit să se impună comod cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 08:55
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 09:16
Din articol

Grație reușitei lui Valentin Mihăilă, formația lui Giuseppe Iachini a început tare amicalul cu FeralpiSalo. Românul a deblocat rapid tabela de marcaj (14'), iar Buayi-Kiala a închis partida cu șase minute înainte de fluierul final (84'). Scorul a fost 2-0, iar Mihăilă a și vorbit după meci.

„Vreau să fac multe lucruri aici în Parma. Mulți oameni noi și jucători tineri au ajuns la echipă. Sunt experimentați. Asta ne dă multă încredere de sine. Trebuie să împingem mult să ajungem unde ne dorim. Ăsta este un grup de oameni buni, dăm totul pe teren și trebuie să câștigăm cu atitudinea”, au fost cuvintele lui Mihăilă, care mai are contract până în 2025 cu italienii, conform ParmaLive.

Mihăilă, la Parma

Valentin Mihăilă a fost cedat în toamna anului 2020 de Universitatea Craiova la Parma, pentru 9.1 milioane de euro. Valoarea sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, în acea clipă era de 6 milioane de euro. Acum, însă, a scăzut cu 500.000 euro.

Împrumutat pentru jumătate de sezon la Atalanta, extrema stângă a bifat doar șapte apariții în tricoul clubului italian. La Parma, a evoluat în 30 de meciuri, unde a înscris șase goluri și a pasat decisiv în trei situații. 

  • 10 convocări are la națională fotbalistul și un gol trecut ca "tricolor"

Înainte să fie transferat în Italia, Valentin Mihăilă a reușit să se impună în 10 situații pentru Universitatea Craiova în cele 71 de partide în tricoul oltenilor. 13 assisturi a oferit atacantul în banda stângă pentru craioveni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!