Italia

Nu s-a cumințit! Jose Mourinho, atacuri către Lazio! Clubul rival i-a răspuns imediat

AS Roma, echipă antrenată de Jose Mourinho, a ratat prezența în grupele Champions League. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 22:00
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 21:42

Echipa lui ”The Special One” a remizat la Bologna și nu mai are șanse matematice de a se califica în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. La finalul acestui duel, antrenorul portughez, supărat fiind, a lansat un atac dur.

Acesta a criticat arbitrajul din Serie A și, fără să ofere un nume, acesta pare să fi făcut referire la victoria lui Lazio din duelul cu Spezia, scor 4-3, când rivalii echipei sale au marcat un gol dintr-o poziție suspectă de offside.

"Un alt lucru care nu se schimbă niciodată este că acum 22 de ani puteai câștiga un meci cu un gol din offside și o poți face și astăzi. Ieri (n.r. sâmbătă), o echipă a câștigat cu un gol marcat din offside", a declarat Mourinho la finalul partidei cu Bologna.

La scurt timp după, cei de la Lazio, fiind deranjați de vorbele lui Jose Mourinho, au emis un comunicat, prin care susțin că victoria lor a fost una corectă.

"Faptul că în în 2022, antrenorul unei alte echipe menționează în mod constant alte cluburi și presupuse erori de arbitraj și că, în același timp, unii jurnaliști uită de rolul lor profesionist și imparțial, arată două lucuri:

Faptul că Lazio se află în capul lor în mod obsesiv, mai mult decât alte obiective ambițioase și, așa cum se întâmplă de obicei, se uită la alții pentru a distrage atenția de la rezultatele slabe și de la alte incidente, în favoarea lor, care s-au petrecut sub nasul tuturor.

În ciuda necesității de a schimba imaginea fotbalului italian, unii sunt blocați în a aduce acuzații în mod constant la adresa VAR și a arbitrilor, lipsa de respect față de oficiali și lipsa obiectivității jurnalistice fiind prea des trecute cu vederea.

Lazio respinge aceste acuzații și continuă să creadă că valoarea este demonstrată pe teren, nu la TV. Lazio nu va fi niciodată scuza cuiva și va lua măsurile necesare. Clubul va continua să se ferească de comentarii în ceea ce privește deciziile luate pe teren, chiar și când acestea sunt împotriva noastră.

Este cazul faultului lui Tonali la Acerbi în Lazio vs Milan sau la cotul lui Roger Ibanez la Sergej Milinkovic-Savic, ca să numim doar două incidente. Incidente pe care nu le-am comentat din respect pentru arbitri și VAR, respect pe care alții nu îl au", se arată în comunicatul celor de la Lazio.

Cele două rivale din capitala Italiei, AS Roma și Lazio sunt vecine de clasament, fiind pe locurile cinci și șase, la egalitate ce puncte, 59. Fiorenina (56 de puncte) și Atalanta (55 de puncte - un meci în minus) urmăresc locurile ocupate de cele două.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies