Liga 1

Nicolae Dică surprinde! Ce echipă din Liga 1 vrea să antreneze: "E o onoare"

Nicolae Dică (41 de ani) este liber de contract de la finalul anului trecut, după ce a părăsit postul de antrenor secund al echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 20:19
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 20:19

Fostul antrenor de la FCSB sau FC Argeș a dezvăluit că a avut în trecut o ofertă de la Sepsi pentru a prelua echipa, însă se afla sub contract cu FRF și a fost nevoit să o refuze. În schimb, Dică spune că își dorește să semneze, la un moment dat, cu formația covăsneană, fiind impresionat de condițiile de la clubul patronat de Laszlo Dioszegi.

Nicolae Dică vrea să antreneze la Sepsi

Dorința lui Nicolae Dică nu pare că se va îndeplini prea curând. Sepsi a anunțat, astăzi, că i-a prelungit contractul lui Cristiano Bergodi pentru încă un sezon, cu opțiune de prelungire.

"Am fost aproape (n.r - să semneze cu Sepsi), nu pot să spun mai mult. M-am bucurat că s-au gândit la mine atunci, în momentul ăla. Eram la națională. A fost o onoare că s-au gândit la mine, e un club pe care mi-l doresc să-l antrenez, am văzut stadionul de acolo, ce bază de antrenament e acolo, cum încurajează fanii...

Maghiară nu știu, dar o învăț repede. E un grup pe care mi l-aș dori să-l antrenez", a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică și-a început cariera de antrenor ca secund la FCSB, lucrând cu Constantin Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a fost principal la SCM Pitești, în Liga 3, iar în 2017 a făcut pasul ca A1 la FCSB, unde a activat în perioada iunie 2017 - decembrie 2018.

Alături de FCSB, Nicolae Dică a ajuns în primăvara Europa League din sezonul 2017/2018, unde a înfruntat Lazio, scor 1-0 (tur) și 1-5 (retur).

După despărțirea de FCSB, fostul decar de la formația roș-albastră a mai antrenat în Liga 2, la FC Argeș, iar în perioada 2019-2021 a fost secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională de seniori a României.

Modifică setările cookies