"Multă lume ar putea să creadă că își pot pierde din valoare!" Viitorul lui Man și Mihăilă, analizat la sânge

Dennis Man giovanni becali Parma Serie B valentin mihaila Italia "Multă lume ar putea să creadă că își pot pierde din valoare!" Viitorul lui Man și Mihăilă, analizat la sânge
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:22

Parma va evolua în Serie B în sezonul următor.

Omul care a intermediat transferurile celor doi fotbaliști români în Italia, Giovanni Becali, e de părere că rămânerea românilor în Serie B ar putea fi benefică pe termen lung, în ciuda anumitor specialiști care văd asta că fiind un regres.

"Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

(n.r. - E benefic un an în Serie B?) Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununață cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult. Sunt curios să văd ce importantă dau cei din fotbalul european acestui turneu olimpic.

Eu aş dori ca echipele româneşti, care au ajuns cu aceşti jucători pe care nu i-au lăsat la Olimpiadă, să ajungă cât mai departe în preliminariile acestor cupe. În cazul în care nu vor avea rezultate, vom regreta şi noi şi ei că nu i-au lăsat pe aceşti copii să joace această la Jocurile Olimpice", a spus Giovanni Becali, pentru Telekomsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!