Mesaj ingrijorator al iubitei lui Dybala! Cum se simte dupa ce a fost infectata cu Covid-19: "Am inceput sa respir mai greu. Situatia este foarte grava!"

Paulo Dybala coronavirus juventus Oriana Sabatini Italia Mesaj emotionant al iubitei lui Dybala! Cum se simte dupa ce a fost infectata cu Covid-19: "Am inceput sa respir mai greu. Situatia este foarte grava!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Martie 2020, 10:47
Data actualizarii: Duminica 22 Martie 2020, 11:01

Paulo Dybala si Oriana Sabatini au confirmat ca sunt pozitivi cu coronavirus.

Dybala se afla in carantina cu iubita sa de 10 zile si ieri au confirmat ca sunt pozitivi cu Covid-19. Cei doi au asigurat ca sunt bine, insa Oriana a postat un videoclip mai explicit pe Instagram in care spune prin ce a trecut:

"Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar ma simteam ametita. Totusi, acum sunt mai bine. Daca nu ma simteam foarte bine, nu as fi facut acest video.

Am inceput de asemenea sa respir mai greu. In urma cu cateva zile m-am simtit mai rau de atat, insa acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune ca suntem intr-o stare buna", a spus Oriana Sabatinii intr-un filmulet postat pe Instagram.

"Situatia este foarte grava!"

 

Iubita lui Dybala a tras si un semnal de alarma catre conationalii acestora din Argentina si ii indeamna sa respecte carantina. In Argentina sunt mai putine cazuri decat in Italia, insa Oriana avertizeaza ca lucrurile se pot schimba rapid:

"Vreau sa-i avertiez pe cei din Argentina ca situatia este foarte grava, chiar daca acolo nu sunt la fel de multe cazuri ca aici. Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie sa avem grija de parintii si de bunicii nostri. Stati in casa, respectati carantina. Noi trebuie sa ramanem in casa pana pe 31 martie, cand vom efectua un nou test. Fiti cat mai responsabili si aveti grija de cei din jurul vostru", a mai spus Oriana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

O postare distribuită de の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini) pe

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!