OFICIAL Meciul din Serie A care a început pe 14 aprilie se va încheia pe 25 aprilie! Se vor juca ”18 minute și 30 de secunde”

Evan Ndicka AS Roma Daniele de Rossi Serie A Udinese Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:57
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 10:03

Partida Udinese - AS Roma a fost abandonată după ce Evan Ndicka s-a prăbușit pe gazon.

Meciul dintre Udinese şi AS Roma, suspendat duminica trecută la scorul de 1-1 după ce fundaşul Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, se va încheia la 25 aprilie, a anunţat, vineri, Liga italiană de fotbal.

"Cele 18 minute şi 30 de secunde rămase, plus eventualele minute de întrerupere, ale meciului dintre Udinese şi AS Roma se vor disputa joi, 25 aprilie, de la ora 20.00", a precizat Lega Serie A într-un comunicat.

Roma, care s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, unde se va confrunta cu Bayer Leverkusen pe 2 şi 9 mai, ceruse ca finalul acestui meci să fie programat cel mai devreme la jumătatea lunii mai.

Liga a precizat că a convocat o reuniune de urgenţă a Comitetului Executiv, care "a confirmat aplicarea articolului 3, alineatul 3 din statutul Ligii, care prevede că, în cazul suspendării unui meci, acesta trebuie să se încheie în cel mult cincisprezece zile de la întrerupere", scrie news.ro.

Evan Ndicka ”se odinhnește”, a declarat antrenorul roman Daniele De Rossi

Ndicka, în vârstă de 24 de ani, s-a prăbuşit în minutul 70 al meciului de duminică dintre Udinese şi AS Roma, din etapa a 32-a a campionatului italian. 

El a fost evacuat rapid la infirmeria stadionului şi apoi la un spital din Udine, unde paramedicii s-au temut că a suferit un atac de cord. 

După ce a petrecut o noapte sub observaţie, el a putut să se întoarcă la Roma, unde examinările au stabilit că nu avea "nicio patologie cardiacă", ci "un traumatism toracic cu un minim pneumotorax stâng".

Ndicka "se odihneşte", a declarat joi antrenorul său, Daniele De Rossi. Încă nu a fost stabilită o dată pentru revenirea sa la antrenamente şi competiţii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!