FOTO ȘI VIDEO M & M dispare! Dennis Man și Valentin Mihăilă, un nou meci slab pentru Parma, Ionuț Nedelcearu le-a venit de hac 

Dennis Man ionut nedelcearu Palermo Parma valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:44
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:48

Echipa românilor continuă să fie lider în Serie B, la un pas de promovare în Serie A.

* EURO 2024 este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO

Cu Dennis Man și Valentin Mihăilă titulari, dar din nou șterși, liderul Parma a remizat vineri seara în deplasare, 0-0 la Palermo, la care Ionuț Nedelcearu a fost integralist, în etapa a 34-a din Serie B.

Mihăilă a fost schimbat în minutul 69, iar Man în minutul 83.

Reveniți după meciurile din martie ale naționalei, cei doi români nu se mai regăsesc la echipa de club, ajungând la patru etape consecutive fără realizări.

Și cu Palermo, Man a arătat că ”nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului și asta afectează momentele cheie ale jocului”, chiar dacă ”l-a ocolit în câteva rânduri pe Nedelcearu”, în timp ce Mihăilă ”s-a deplasat mult în căutarea poziției potrivite, pe care însă nu a găsit-o niciodată, și s-a chinuit când s-au strâns spațiile” (Tuttomercatoweb).

Asta în timp ce Nedelcearu ”în general a făcut o treabă bună și a limitat atacurile adversarilor”.

Dacă Man a primit totuși nota 6 de la Tuttomercatoweb și ParmaToday, Mihăilă a luat doar 5,5 de la aceleași două publicații italiene.

Invizibil de patru etape la Parma, Dennis Man a dispărut și din topul atacanților din Serie B

După evoluțiile bune de la națională în meciurile amicale din luna martie, Dennis Man a bifat al patrulea meci șters și fără gol la Parma, și a dispărut din Top 5 atacanți din Serie B, acolo unde ajunsese după prestațiile anterioare excelente.

Și asta într-o perioadă în care se vorbește din ce în ce mai insistent despre transferul în vară la Borussia Dortmund, club calificat în semifinalele Champions League care ar fi dispus să plătească Parmei până la 18 milioane de euro pe tricolor!

În acest sezon, Man are 13 goluri (11 dintre ele în Serie B, dintre care 2 din penalty, celelalte 2 în Coppa Italia) și 6 pase decisive în cele 33 de partide jucate pentru Parma în toate competițiile.

Clasamentul din Serie B

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!