FOTO ȘI VIDEO S-a întors Daniel Boloca! ”Grande prestazione”, ”ordine e geometrie” cu AC Milan

Daniel Boloca AC Milan Davide Ballardini Echipa Nationala Sassuolo Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 10:27
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 10:30

Mijlocașul româno-italian al lui Sassuolo joacă din nou titular la echipa din Serie A.

După trei etape la rând în care a intrat pe finalul meciurilor la Sassuolo, Daniel Boloca și-a recâștigat locul de titular în linia mediană a echipei lui Davide Ballardini, fiind integralist în 2-2 cu Salernitana și bifând 77 de minute în partida din ultima rundă, 3-3 cu AC Milan după ce Sassuolo avea 2-0 încă din minutul 10.

Mijlocașul central în vârstă de 25 de ani a făcut un meci foarte bun cu Milan, echipa de pe locul 2 în Serie A.

”Ordine e geometrie”, a sintetizat Gazzetta dello Sport prestația lui Boloca, notat cu 6: ”Ca de obicei, ordine și geometrie, mult curaj în contre. Însă și el a fost păcălit de Leao la golul lui Milan”.

”Grande prestazione”, a subliniat Tuttosport, care i-a dat lui Boloca 6,5: ”Prestație excelentă din punctul de vedere al personalității, în ciuda câtorva greșeli în prima repriză, precum cea de la golul lui Leao”.

Și Eurosport.it l-a lăudat pe mijlocașul central al lui Sassuolo, notat cu 6,5: ”Multă, multă personalitate, calitate și idei pentru Sassuolo și mai ales pentru a domina la mijlocul terenului în fața unui Milan sub așteptări în linia mediană”.

Daniel Boloca, de la naționala României la naționala Italiei

Daniel Boloca a ajuns astfel la 29 de meciuri oficiale în acest sezon în Serie A și Coppa Italia. 

El a și înscris 2 goluri pentru Sassuolo, echipă care se află pe locul 19 în campionat după 32 de etape, momentan la retrogradare.

Internaționalul român, care a fost însă folosit doar 6 minute în cele 4 partide pentru care a fost chemat de Edward Iordănescu în 2022, se află de mai bine de un an pe lista selecționerilor Italiei.

Fostul selecționer Roberto Mancini l-a și convocat la un stagiu de pregătire și un meci-test, iar actualul, Luciano Spalletti, îl are și el în vedere, conform presei din Peninsulă.

VIDEO Rezumatul meciului Sassuolo - AC Milan 3-3

Clasamentul din Serie A

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!