Napoli Kim Min-Jae Luciano Spalletti Italia

VIDEO Luciano Spalletti surprinde: „Este cel mai bun fundaș din lume în acest moment!”

Luciano Spalletti susține că-l antrenează pe cel ma bun fundaș din lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 22:20
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 22:21

Napoli se îndreaptă cu pași repezi către al treilea titlu din istorie. Cu victoria împotriva Atalantei, 2-0, grație golurilor înscrise de Khvicha Kvaratskhelia (22 ani) și Amir Rrahmani (29 ani), în minutele 60 și 77, elevii lui Luciano Spalletti (63 ani) au acumulat 68 de puncte după 26 de etape, cu 18 mai mult decât Inter Milano, ocupanta locului secund. 

Luciano Spalletti, cuvinte mari pentru Kim Min-Jae

Cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Italia, Luciano Spalletti a ținut să-l laude pe Kim Min-Jae pentru jocul său. Tehnicianul lui Napoli consideră că sud-coreeanul transferat de la Fenerbahce vara trecută pentru 18 milioane de euro este, în acest moment, cel mai bun fundaș central din lume. 

„Kim Min-Jae este cel mai bun fundaș din lume în acest moment. Kim face cel puțin 20 de lucruri incredibile într-un meci. Când începe să alerge cu mingea la picioare, poate ajunge în careul adversarilor în 5 secunde!”, a declaratat Luciano Spalletti, conform jurnalistului specializat în transferuri, Fabrizio Romano. 

Kim Min-Jae a devenit un pilon de bază în apărarea lui Luciano Spalletti. Stoperul a adunat 33 de meciuri în toate competițiile, unde a reșit să marcheze în două rânduri și să ofere o pasă decisivă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!