Italia

Juventus câștigă primul duel al sezonului cu AC Milan! Ce super talent ajunge la Torino lângă Ronaldo

Andrea Agnelli și-a început treaba pentru noul sezon.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 20:37
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 20:39

S-a terminat telenovela Kaio Jorge, anunţă Sky Sport. Fotbalistul brazilian, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din campionatul brazilian, va juca la Juventus, deşi s-a vehiculat o înţelegere cu AC Milan. Kaio Jorge ar fi acceptat oferta celor de la Juventus, anunţă Sky Sport, care notează că şi clubul său,

Santos, şi-a dat acordul pentru transfer. Santos va încasa 1.5 milioane de euro, dar va câştiga şi dacă Juve se va califica în UEFA Champions League, precum şi un alt bonus, care vor duce transferul la un total de 5 milioane de euro. De asemenea, jucătorul va avea un salariu mai mare decât i-ar fi oferit AC Milan, notează sursa citată.

  • Juventus câștigă primul duel al sezonului cu AC Milan! Ce super talent ajunge la Torino lângă Ronaldo

Kaio Jorge s-a format la Santos şi este fost internaţional U7 al Braziliei, pentru care a marcate de şapte ori în 11 meciuri. Are 15 goluri marcate pentru Santos în 75 de partide, iar în 2021 a marcat de şase ori pentru formaţia braziliană. Este campion mondial la U17 cu naţionala ţării sale, iar tatăl său a fost de asemenea fotbalist, evoluând pentru echipe ca Gama şi Chaves.

CITESTE SI

Modifică setările cookies