Ionut Radu Inter Inter Milano seria a Transfer Italia Ionuț Radu pare să aibă viitorul decis la Inter! Anunț de ultimă oră al jurnaliștiilor italieni

Ionuț Radu pare să aibă viitorul decis la Inter! Anunț de ultimă oră al jurnaliștilor italieni

Romanul a fost rezerva lui Handanovic în sezonul trecut.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 22:24
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 23:08

Ionuț Radu nu a reușit să-i "fure" locul în poartă lui Inter goalkeeper-ului sloven, Samir Handanovic, iar viitorul sau la campioană Italiei era în aer, cel puțîn așa erau informațiile care circulau în presă la finalul stagiunii trecută.

Totuși, ziariștii italieni anunță că există șanse foarte mari că romanul să rămână la Inter și în sezonul următor, asta după ce fotbalistul a refuzat toate ofertele care i-au fost prezentate, cel puțîn până în acest moment, dorind să stea să lupte în continuare pentru postul de titular cu Handanovic, care a avut câștig de cauza în ochii fostului antrenor, Antonio Conte.

  • Ionuț Radu pare să aibă viitorul decis la Inter! Anunț de ultimă oră al jurnaliștiilor italieni

"Cresc șansele că Ionuț Radu să rămână vicele lui Handanovic. Portarul român, în utimele săptămâni, a refuzat toate posibilele destinații și ar putea rămâne pentru a deveni numărul 12", a anunțat publicația L'interista, parte a grupului Tutto Mercato Web.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!