Stranieri

Rasturnare de situatie! Agentul lui Ionut Radu a facut anuntul in legatura cu viitorul sau dupa ce italienii au anuntat plecarea de la Inter

El Mundo Deportivo anunta ca doua cluburi importante se bat pentru Ionut Radu.

Abel Lorin
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 23:19
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 23:21

UPDATE! Agentul lui Ionut Radu, Beppe Riso, a anuntat ca in urma discutiilor de la sediul clubului cu reprezentatii Interului, portarul roman si ceilalti doi jucatori ai sai, nu pleaca din Milano: "Sensi, Dimarco si Radu raman la Inter. Toti jucatorii mei raman!"


Portarul roman e disputat de Real Sociedad si Verona, scrie ziarul catalan. Tratativele oficiale intre Sociedad si Inter au inceput ieri dupa-amiaza. Echipa din Tara Bascilor nu e singura care-l vrea pe roman. Verona si-l doreste si ea pe Radu.

Ionut Radu, 24 de ani, are doua aparitii in finalul sezonului trecut in tricoul Interului, dupa ce titlul in Serie A a fost confirmat. Promovat la prima echipa pe Meazza inca din 2015, Radu a mai fost cedat temproar la Avellino (in Serie B - 2017/2018), Genoa (2018/2020) si Parma (2019/2020).

Sunt sanse mici ca eroul Romaniei U21 in campania fantastica de la Euro 2019 sa-i ia fata lui Handanovic la Inter, astfel ca Radu se gandeste serios la despartirea de club. Real Sociedad a terminat pe 5 ultima editie din La Liga, in timp ce Verona, celalalt club care a intrat in negocieri cu Inter pentru goalkeeperul roman, a fost una dintre surprizele ultimului campionat din Serie A, si a terminat pe 10.

Modifică setările cookies