Inca un scandal LOVESTE Italia! Trei echipe din Serie A, ACUZATE ca fac parte din MAFIE! Ce suspendari INCREDIBILE risca vedetele de milioane de euro

depunctare Genoa Lazio Roma suspendare Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2013, 15:25
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2013, 15:24

►ZlatanERA PSG in direct la Sport.ro si Voyo.ro: PSG – Rapid Viena, vineri 19:30!

Lazio, Genoa. Lecce si opt jucatori, printre care si capitanul celor de la Laziom Stefan Mauri, vor trebui sa raspunda acuzatiilor legate de aranjarea de meciuri, potrivit Federatiei Italiene de fotbal.

Oficialii spun ca acuzatii se refera la doau meciuri din Serie A, Lazio-Genoa si Lecce-Lazio, ambele din mai 2011. Procesul va avea loc pe 24 iulie.

Jucatorii precum Mauri, Mario Cassano, Carlo Gervasoni, Omar Milanetto, Alessandro Zamperini, Massimiliano Benassi, Antonio Rosati si Stefano Ferario sunt acuzati de frauda sportiva.

Mauri si Zamperini sunt acuzati si de incalcarea a doua articole din Codul Sportiv care se refera la principiile de loialitte, integritate si interzicerea pariurilor. Daca se dovedeste ca jucatorii sunt vinovati, jucatorii vor fi suspendati, iar cluburile depunctate. Unele surse spun ca procurorul Stefano Palazzi ar cere o pedeapsa de cinci ani pentru Mauri, care are cele mai puternice acuzatii. Saptamana trecuta, clubul Bari din Serie B a fost depunctata cu un punct pentru aranjarea unui meci. De asemenea, clubl a primit o amenda de 25.000 de euro.

Cel putin 50 de persoane au fost arestate in Italia incepand cu 2011, dupa mai multe investigatii ale procurorilor din Cremona, Bari si Napoli. Patru cluburi in Serie A au fost depunctate anul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!