Inter Chelsea Lukaku Mercato Extern Serie A Italia

FOTO În sfârșit au anunțat oficial! Inter și-a calmat fanii odată cu prezentarea lui Romelu Lukaku

Revenirea lui Romelu Lukaku la Inter Milan a fost anunțată oficial.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:33
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:44

După lungi negocieri cu Chelsea cu privire la întoarcerea atacantului belgian pe "Meazza", Inter a reușit în cele din urmă să-l aducă pe Lukaku la echipă și l-au prezentat oficial.

Poza de pe Twitter a stârnit mii de reacții în primele minute de la postare. Fanii au fost nerăbdători și și-au dorit să-l vadă pe Lukaku în tricoul "Nerazzurrilor" începând cu sezonul viitor. Visul suporterilor rămâne, totuși, întoarcerea definitivă a belgianului la Inter.

Inter va plăti integral salariul lui Lukaku

Salariul pe care atacantul belgian îl are la Chelsea va fi plătit în intregime de conducerea lui Inter, a anunțat jurnalistul sportiv, expert în transferuri, Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Twitter.

Belgianul va petrece un an în tricoul "Nerazzurrilor", fără posibilitatea de a fi cumpărat la sfârșitul împrumutului, printr-o clauză stipulată în înțelegerea celor două echipe. 

Mutările lui Lukaku

De-a lungul carierei, belgianul a fost transferat de mai multe ori pentru sume impresionante. A ajuns în Anglia, la Chelsea, de la Anderlecht, pentru 15 milioane de euro, în 2011. A făcut pasul la Everton, trei ani mai târziu, pentru 35 de milioane de euro, iar după încă trei sezoane a ajuns la Manchester United, care a plătit 84,7 milioane de euro.

 

A părăsit Anglia în 2019, pentru o experiență de doi ani în Italia, la Inter Milano, fiind protagonistul unui transfer de 74 de milioane de euro, iar Chelsea a doborât toate recordurile anul trecut, cu transferul de 113 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies