Inter Chelsea Lukaku Mercato Extern Serie A Italia

FOTO În sfârșit au anunțat oficial! Inter și-a calmat fanii odată cu prezentarea lui Romelu Lukaku

Revenirea lui Romelu Lukaku la Inter Milan a fost anunțată oficial.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:33
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:44

După lungi negocieri cu Chelsea cu privire la întoarcerea atacantului belgian pe "Meazza", Inter a reușit în cele din urmă să-l aducă pe Lukaku la echipă și l-au prezentat oficial.

Poza de pe Twitter a stârnit mii de reacții în primele minute de la postare. Fanii au fost nerăbdători și și-au dorit să-l vadă pe Lukaku în tricoul "Nerazzurrilor" începând cu sezonul viitor. Visul suporterilor rămâne, totuși, întoarcerea definitivă a belgianului la Inter.

Inter va plăti integral salariul lui Lukaku

Salariul pe care atacantul belgian îl are la Chelsea va fi plătit în intregime de conducerea lui Inter, a anunțat jurnalistul sportiv, expert în transferuri, Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Twitter.

Belgianul va petrece un an în tricoul "Nerazzurrilor", fără posibilitatea de a fi cumpărat la sfârșitul împrumutului, printr-o clauză stipulată în înțelegerea celor două echipe. 

Mutările lui Lukaku

De-a lungul carierei, belgianul a fost transferat de mai multe ori pentru sume impresionante. A ajuns în Anglia, la Chelsea, de la Anderlecht, pentru 15 milioane de euro, în 2011. A făcut pasul la Everton, trei ani mai târziu, pentru 35 de milioane de euro, iar după încă trei sezoane a ajuns la Manchester United, care a plătit 84,7 milioane de euro.

 

A părăsit Anglia în 2019, pentru o experiență de doi ani în Italia, la Inter Milano, fiind protagonistul unui transfer de 74 de milioane de euro, iar Chelsea a doborât toate recordurile anul trecut, cu transferul de 113 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!