EXCLUSIV | Mutare BOMBA in Serie A! Razvan Lucescu, dorit la Parma, alaturi de Man si Mihaila! Anuntul momentului

Razvan Lucescu (51 ani) s-a despartit de Al Hilal dupa un an si jumatate!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2021, 19:59
Data actualizarii: Luni 15 Februarie 2021, 20:07

Antrenorul roman a plecat de la clubul alaturi de care a scris istorie in Asia, dupa o serie de rezultate negative. Dupa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate, relatia dintre antrenorul roman si oficialii clubului se racise, motiv pentru care s-a si produs ruptura.

Lucescu Jr. nu va sta departe de banca tehnica! Conform surselor www.sport.ro si PRO TV, antrenorul roman e dorit la Parma, echipa care se lupta sa se salveze de la retrogradare. Clubul la care evolueaza Dennis Man si Valentin Mihaila se afla pe penultimul loc in Serie A, iar zilele lui D'Aversa pe banca Parmei ar fi numarate.

Parma nu a mai castigat din 30 noiembrie 2020, inregistrand de atunci patru remize si noua infrangeri.

Razvan Lucescu a jucat in Italia, la Crema, in urma cu 30 de ani. Tatal sau a antrenat cluburi din Italia precum Inter Milano, Pisa, Brescia sau Reggiana, iar Razvan ar fi pregatit sa ii calce pe urme.

Cristiano Bergodi a vorbit despre o posibila mutare a lui Lucescu Jr. la Parma, dezvaluind ca antrenorul roman ar face fata in Serie A.

"Suna bine Razvan Lucescu la Parma. E un antrenor pe care il consider foarte bun, e unul dintre cei mai buni antrenori romani. Vorbeste si italiana bine, nu are niciun fel de problema", a spus Bergodi pentru www.sport.ro si PRO TV.

Razvan Lucescu a castigat Liga Campionilor Asiei alaturi de Al Hilal, dar si titlul in sezonul 2019/20.

CITESTE SI
Modifică setările cookies