"Trebuia sa ramana acolo! Sute de antrenori vor sa ii ia acum locul!" Prima reactie dupa despartirea lui Razvan Lucescu de Al Hilal

"Trebuia sa ramana acolo! Sute de antrenori vor sa ii ia acum locul!" Prima reactie dupa despartirea lui Razvan Lucescu de Al Hilal

Al Hilal a anuntat despartirea de Razvan Lucescu.

Arabii au reziliat contractul de comun acord cu omul care a castigat alaturi de echipa Liga Campionilor Asiei. Dupa plecarea lui Lucescu, fostul international roman, Basarab Panduru, a reactionat si a spus ca multi manageri se vor bate pentru postul de antrenor al celei mai titrate echipe din istoria Arabiei Saudite. 

"Nu stiu cum ajungi la rezultatele astea din ultimul timp, care sunt slabe. Au jucat la Damac, penultima din campionat si au pierdut 0-1. Au pierdut si in Supercupa cu Nassr, apoi au castigat si parea ca si-au mai revenit. S-a mai vorbit ca o sa fie demis, nu stiu cum s-a ajuns la asta, pentru ca are un lot foarte bun dupa parerea mea.

Era bine sa ramana acolo, pentru ca Al Hilal este un club mare de tot. Cred ca e bataie mare pentru postul de antrenor de acolo, sute de antrenori cred ca vor sa ajunga la Hilal",  a explicat Basarab Panduru petru TelekomSport. 

Razvan Lucescu a stat 72 de partide pe banca lui Al Hilal. Antrenorul roman a cucerit 3 trofee cu echipa, unul dintre ele fiind Liga Campionilor Asiei.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies