eriksen Christian Eriksen Inter Inter Milano Serie A Italia Eriksen, aproape de revenirea pe gazon?! Când va afla dacă poate juca în sezonul din Serie A care stă să inceapă

Eriksen, aproape de revenirea pe gazon?! Când va afla dacă poate juca în sezonul din Serie A care stă să inceapă

Întâmplarea teribilă care l-a avut în prim-plan pe fotbalist incă este proaspătă în memoria microbiștilor.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 17:25

Ultimele noutăți în cazul lui Christian Eriksen spun că acesta se va prezenta săptămâna viitoare la Milano pentru a face anumite teste și investigații, iar în urma acestora ar putea să se ia o decizie cu privire la dreptul de joc în sezonul de Serie A care stă să inceapă.

Medicul Francesco Braconaro a explicat care este situaţia lui Eriksen: "Nu putem să-i dăm drept de joc pentru nicio competiţie oficială din Italia. Dacă acel dispozitiv va fi îndepărtat, iar el îşi va putea relua activitatea fără niciun pericol şi fără restricţii, doar atunci va putea juca din nou pentru Inter", a spus Braconaro, citat de Football-Italia.

  • Eriksen, aproape de revenirea pe gazon?! Când va afla dacă poate juca în sezonul din Serie A care stă să inceapă

A fost operat cu succes

 

Pe 18 iunie, mijlocaşul Christian Eriksen a fost externat după o "operaţie reuşită", la şase zile după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci de la EURO 2020. Medicii au indicat că i-au implantat lui Christian Eriksen un defibrilator cardiac, după ce fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda (0-1), disputat în Grupa B a EURO 2020.

Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului de la Copenhaga, fiind resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat, existând un mare semn de întrebare în ce priveşte continuarea carierei sale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!