E GROASA! Ronaldo s-a intalnit de urgenta cu avocatii sai in Portugalia si isi pregateste apararea! Prima veste buna in cazul de viol

E GROASA! Ronaldo s-a intalnit de urgenta cu avocatii sai in Portugalia si isi pregateste apararea! Prima veste buna in cazul de viol

Cristiano Ronaldo nu are liniste. 

Ronaldo a decis sa nu mai joace anul acesta pentru nationala, insa a zburat de urgenta catre Portugalia pentru o intalnire cu avocatii sai. Acestia lucreaza la apararea starului de la Juventus in procesul de viol din Las Vegas. Ronaldo sustine ca este nevinovat, insa cotidianul german Der Spiegel a publicat intelegerea sa cu Katryn Mayorga din 2010, cand s-a angajat sa-i plateasca 375.000 de euro in schimbul tacerii ei.

Potrivit The Sun, Moryega nu ar fi singura care il acuza pe Ronaldo de viol. Jurnalistii britanici sustin ca si doua femei din UK l-ar fi acuzat pe jucator, insa una din ele a negat deja. Marocanca Ruby, implicata in trecut si in procesul lui Silvio Berlusconi de sex cu minor, ar fi fost si ea violata de Ronaldo, potrivit The Sun. Ea a aparut insa in fata presei si a anuntat ca numele ei este asociat cu acest scandal fara nicio acoperire. "Este o stire falsa. Numele meu este folosit in scopuri murdare", a spus Ruby.

Intre timp, Ronaldo isi pregateste apararea impreuna cu avocatii sai din Portugalia. Un expert legal sustine ca el ar putea fi fortat sa se mute inapoi in tara sa natala, daca americanii vor decide sa ceara extradarea sa. Un cetatean UE poate fi extradat in SUA doar daca nu locuieste in tara sa natala. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
Ministrul de Interne: Raportul declasificat privind evenimentele din 10 august a fost trimis la DIICOT
BRAT