Sora lui Cristiano Ronaldo intervine in scandalul momentului! "Vreau sa vad cine are curajul sa publice aceasta fotografie" Manifestul Katiei dupa acuzatiile de viol

Sora lui Cristiano Ronaldo intervine in scandalul momentului! "Vreau sa vad cine are curajul sa publice aceasta fotografie" Manifestul Katiei dupa acuzatiile de viol

Sora lui Cristiano Ronaldo intervine in scandalul in care este implicat fratele ei. 

Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo a lansat o adevarata campanie pe retelele de socializare pentru a-l sprijini pe fotbalistul portughez. Acesta este acuzat de viol de americanca Kathryn Mayorga. Incidentul s-ar fi petrecut in 2009, intr-o camera de hotel din Las Vegas. Cei doi au incheiat la momentul respectiv o intelegere financiara, insa acum femeia a facut plangere impotriva fotbalistului. 

Aceasta a publicat pe Instagram o fotografie in care Cristiano Ronaldo este imbracat in costumul lui Superman. Katia Aveiro face apel la toti fanii portughezului sa-i fie alaturi in aceste clipe. 

"Vreau sa vad cine are curajul de a publica aceasta poza pe propriul sau profil pentru o saptamana si de a face o campanie pentru el. Pentru Portugalia, pentru el, pentru noi, pentru unitatea oamenilor, pentru justitie!", a scris sora sa in descrierea imaginii. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
BRAT