AFACERE COLOSALA! Cat costa de fapt transferul lui Cristiano Ronaldo: Juventus trebuie sa vanda "la greu" pentru a-si permite o MUTARE ISTORICA
Miercuri 04 Iulie 2018, 17:57

AFACERE COLOSALA! Cat costa de fapt transferul lui Cristiano Ronaldo: Juventus trebuie sa vanda "la greu" pentru a-si permite o MUTARE ISTORICA

Presa internationala vorbeste tot mai intens despre transferul lui Cristiano Ronaldo.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Jurnalistii spanioli, italieni si portughezi afirma la unison ca Ronaldo va ajunge in aceasta vara la Juventus. Mutarea este una surprinzatoare, avand in vedere numele echipei. Pana acum, se vorbea despre o plecare a lui Ronaldo la PSG sau despre o revenire la United, insa Juventus se afla acum in pole-position.

Transferul ar fi cotat la 100 de milioane de euro, insa cifrele din spatele afacerii sunt mult mai mari. Juventus ii pregateste portughezului un salariu anual de 30 de milioane de euro net si un contract pe patru sezoane. Cu alte cuvinte, pentru a nu intra sub incidenta regulii fair-play-ului financiar, Juventus este nevoita sa vanda jucatori de 150 de milioane de euro pentru a-si permite aducerea lui Cristiano Ronaldo.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

CCR s-ar putea pronunţa în legătură cu protocoalele cu SRI